Искаш ли да си пилот във Формула 1

Едно ферари с цвят червен и една футуристична инсталация са новите попълнения на Интерактивния музей на индустрията /ИМИ/в Габрово.
След като през 2018 година габровската фирма “RSeat“ дари на музея симулатор на Ф1, Община Габрово инвестира в необходимата техника, за да стане мисията пилотиране възможна.
Всеки посетител на ИМИ може да се превърне в пилот, да изпита тръпката и адреналина от състезанието на някоя от най-известните писти в света, да влезе в кожата на любимия си състезател и с повече умения и късмет да накара всички останали да му дишат праха. Почитателите на високите скорости, жадните за приключения, смелите и самоуверените, трудно ще намерят по – голямо предизвикателство.
За мечтателите, любопитните и нетърпеливите да узнаят какво ни чака не само зад ъгъла, а и зад края на този век е другата нова инсталация в музея. Тя отвежда посетителите напред в бъдещето и чертае цветно картината на Габрово през 3000 – та година.
Трудно е да се опише с думи, нужно е да се усети. Станете едни от първите посетители на Интерактивния музей на индустрията през 2019 година, а после поканете и приятели!